Başkan Soyer: “İZSU ile çalışmak benim için şanstı”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Genel Müdürlüğü yöneticileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. 5 yıl boyunca İzmir’deki körfez sorununu değiştirmek için büyük mücadele verdiğini ifade eden Başkan Soyer, “İZSU ile çalışmak benim için bir şanstı. Çocukluğumdaki İzmir Körfezi’ni sizlerin yaşatacağınıza eminim. Bu dönemde başladığımız işleri sizlerin devam ettireceğini bilmek ise benim için çok önemli” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye iştiraklerinden İZSU Genel Müdürlüğü’nün yöneticileriyle bir araya geldi. İzmir Marina’da sabah kahvaltısında personelle buluşan Başkan Tunç Soyer’e, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’nun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı da eşlik etti.

"NE ŞANSLIYIM Kİ..."
Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin çok büyük bir heyecan ve çok büyük bir gurur olduğunun altını çizen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ben 5 yıl boyunca bu hikayeyi değiştirmek için yola çıktım. Attığım her adımı kenti daha da ileriye götürmek için yaptım. Ben bu durumu iyileştirmek için çok büyük bir güce sahiptim. Mucize gibi bir şey benim hayatımda. İnsan hayatında bu sevginin aşkın çok büyük bir yeri var. Bu şehre çok büyük bir aşk duydum, sevgi duydum. Ne şanslıyım ki bu şehre hizmet etmek gibi bir görevi yaşadım bundan daha büyük bir mutluluk yok. Bu aşkın bana öğrettiği çok şey var. Hayatımızda her güzel şey de olduğu gibi mücadele etmek gerek. Bunların her biri için mücadele etmek gerek. Aksi taktirde bunlar avuçlarımızdan akıp gidebiliyor. Özgürlüğü yaşarken asla zarar gelemeyeceğini düşünüyorsunuz. Halbuki onları yaratmak için mücadele etmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz hayatta. Bir de bunu dayanışma içerisinde yapabiliyorsunuz. Eğer özgürlüğü koruyup, sevgiyi koruyacaksınız örgütlü güçle yapmanız gerek. İZSU ile çalışmak benim için bir mucizeydi. Bir şanstı. Sizlerle buluştuğum ve çalıştığım için çok mutluyum. Çocukluğumdaki İzmir Körfezini sizlerin yaşatacağınıza eminim. Bu dönemde başladığımız işleri sizlerin devam ettireceğini bilmek ise benim için çok önemli. Bana iyilik gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

"ORTAK AKILLA KURUMU YÖNETTİK"
7 bin çalışan 22 daire başkanı ile 5 yıl boyunca Başkan Tunç Soyer ile birlikte başarılı bir mesai geçirdiklerini ifade eden İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, “Ortak akılla kurumu yönettik. Eksiklerimizi giderdik. Sizlerin vizyonuyla bilimsel veriler ışığında çözümler bularak çalıştık ve çalışmak zorundayız. İZSU büyük bir ailedir. Attığımız her adım geleceği şekillendirir. İzmirlilerin 50 yılını yönetir. Biz onu da başardık. 5 yıl boyunca bizlere önderlik yaptığınız için kentin dokunulmayan sorunlarına birlikte el attığımız için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karşıyaka’da ücretsiz sabah sporuna yoğun ilgi
Karşıyaka Belediyesi tarafından aktif ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlenen sabah...
Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...
Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...
Karşıyaka Belediyesi’nden haşerelerle kararlı mücadele
Karşıyaka Belediyesi, yıl boyunca kesintisiz sürdürdüğü haşere ve sivrisinek mücadelesine hava...
Yerel Haberleri
TümüBornova'da dayanışma sırası Berk Yıldız'da
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, DMD hastası Berk Yıldız için salı akşamı (Bugün)...
Başkan Tugay’dan müjde: Yuvamız İzmir’de aylık ücret 2...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yuvamız İzmir Sosyal Hizmet Etkinlik...
Bornova’da bilim dolu yaz
Bornova Belediyesi, çocukların yaz tatilini hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle...
Çandarlı’nın yeni Cumhuriyet Meydanı açılıyor
Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, 7 Ağustos Cuma günü...
Galeri Alt, Karşıyaka’nın kültür yaşamına değer katıyor
Karşıyaka Belediyesi, ana hizmet binasının giriş katında yer alan Galeri Alt Sergi Salonu ile...
Hasan Âli Yücel Kütüphanesi, çocuklar için öğrenme ve...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini verimli, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle...
Konak Belediyesi ve MMO arasında asansör güvenliği için...
Konak Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında ilçedeki asansörlerin...
Çiğli Belediyesi'nin Şişme Oyun Parkı Mahalle Mahalle...
Çiğli Belediyesi, yaz tatilini çocuklar için daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla...
Buca’nın kahramanları yangınla mücadelede aktif rol alıyor
İzmir’de art arda meydana gelen orman ve arazi yangınlarına hızla müdahale eden BUCAKUT,...
Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...
Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...
Torbalı’dan denize ulaşmak artık daha kolay
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 770 numaralı Torbalı Aktarma Merkezi – Selçuk...
Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara...
Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan sahipsiz atık sorununa kalıcı çözüm üretmek...
