CHP lideri Özel'den değişimde İzmir örneği: "Erdoğan da görüyor"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içindeki değişimi İzmir üzerinden anlattı. Sahada yaşananların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da fark edildiğini belirten Özel, “Benim İzmir’de ne yaptığımı da görüyor. Ben İzmir’de 14 tane genç, 9 tane kadın Belediye Başkanı adayı görevlendiriyor olmamda ve bunun sahada yarattığı etkiyi görüyorlar” dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Parti içindeki değişimi İzmir üzerinden örneklendiren Özel, yaşanan değişimi sahadaki veriler üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gördüğünü ifade etti.
Özel, açıklamasında şunları kaydetti:
“Biz parti içinde değişimi gerçekleştirdik. Mesela geçmiş döneme göre 25 kat fazla anket yaptırdık. Erdoğan’ın ölçme-değerlendirme en güçlü yanı. Birilerince hata diye yaptığımızı düşündüğü şeyin doğru olduğunu görüyor, Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan günün birinde metal yorgunluğu diye belediye başkanlarını pat pat pat istifa ettirdiği süreçte sahada ne ölçtüğünü görüyor? Benim İzmir’de ne yaptığımı da görüyor.
Ben İzmir’de 14 tane genç, 9 tane kadın Belediye Başkanı adayı görevlendiriyor olmamda ve bunun sahada yarattığı etkiyi görüyorlar. 1 Nisan’dan sonra korku bu değişimci, dinamik ölçme-değerlendirmeye dayanan, yurt dışıyla ilişkisi olan, Türkiye’nin çıkarlarını yurt dışında farklı dilde anlatacak genç sosyal demokrat liderin başına açabileceklerini görüyor. Şimdi Sosyalist Enternasyonel’e gidiyorum. Sonra 1 Nisan’a kadar yurt dışı yok. Azerbaycan Cumhurbaşkanı’nı tebrik etmeye gitmek için randevu alan, 15 Nisan’da Ramallah’a gidecek olan, dünyadaki bütün sol sosyal demokrat akrabalarıyla sıkı ilişkiler kuracak olan genç bir sosyal demokrat lideri görüyor.
PARTİ İÇİNDEKİ 3-5 HAZIMSIZ AVUÇLARINI YALAR
O yüzden parti içindeki birkaç hazımsız, saçma sapan tavır içinde olan azınlık sesini duyurabilmek için iktidar medyası tarafından gösterilen mücadeleyi görüyorsunuz. Üç saat boyunca CHP konuşuyorlar. İliç varken CHP konuşacak kadar şuurunu kaybetmiş ve bizden korkan bir süreç var. O yüzden 1 Nisan’ı bekleyenler, ama Recep Tayyip Erdoğan ama parti içindeki 3-5 hazımsız avuçlarını yalarlar. Çok güçlü, çok dinamik kadromuz var. Ekibimizin örgütte inanılmaz bir karşılığı var ve sahada da yaptığımız işlerin çok olumlu yansımalarını görüyoruz. Tertemiz pırıl pırıl, gencecik ve kadınlara hakkını veren siyasete milletimiz de hakkını verir.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Özgür Özel, YENİ Parti'nin kurulma sürecini anlattı
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, "mutlak butlan" kararı sonrasında CHP'den ayrılarak yeni bir...
İZDENİZ'de kritik görev değişimi: Erdoğan gitti, Satkan...
İZDENİZ’de yönetim değişikliği tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay,...
Özgür Özel'den istifa sonrası kritik açıklama!
CHP'den istifa eden Özgür Özel, YENİ Parti'ye ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "Günün sonunda...
Siyaset Haberleri
TümüDEM Parti MYK, 'çerçeve yasa' gündemiyle olağanüstü...
DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Barış ve Demokratik Toplum Süreci kapsamında hazırlanan...
Menderes Operasyonu'na YENİ Parti'den tepki geldi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı...
Menderes Operasyonu'na CHP'den tepki geldi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı...
Yeni Parti İzmir İlçe Yönetim Kurulu listeleri açıklandı
Yeni Parti’nin İzmir’deki ilçe teşkilatlanma çalışmaları sona erdi. 30 ilçenin Kurucu İlçe...
Doğum oranlarının düşüşüne, Bahçeli'den 'beka' çıkışı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aile yapısının tehdit altında...
Mansur Yavaş'ın adaylık tartışmasına Burhanettin...
YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...
Başkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...
Gümrükçü'nün 'elitler gitti' çıkışına, Volkan Gürboğa'dan...
Gerçekleştirdiği basın açıklamasında "Elitler gitmiştir, emekçiler burada CHP'ye sahip çıkmaya...
Kılıçdaroğlu İzmir'e gelecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki 45 gün içerisinde İzmir'e geleceği...
Gümrükçü'nden istifa eden başkanlara mesaj: Meclis...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'den istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerine...
Gümrükçü'den Güç'e sert sözler: "Oyları cebine koyup...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, düzenlediği basın toplantısında CHP'deki ayrışma süreci ve...
İYİ Parti Karşıyaka'dan belediyeye 'tahliye' çıkışı:...
Yeşil-kırmızılı kulüp, belediye ekipleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu...
