BIST 100 13.885,53 %0,77 Altın 6.667,62 ₺/gr %0,11 Bitcoin $65.194 %0,65 Dolar 47,72 ₺ %0,02 Euro 55,21 ₺ %0,04 Sterlin 64,49 ₺ %0,10 Gümüş 98,48 ₺/gr %0,93 Ethereum $1.924,85 %0,57 İsviçre Frangı 59,06 ₺ %0,03 Kanada Doları 34,24 ₺ %0,06 Avustralya Doları 33,75 ₺ %0,06 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,71 ₺ %0,03 BAE Dirhemi 13,00 ₺ %0,03 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,94 Çin Yuanı 7,08 ₺ %0,00
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Partili Çankırı: Konak'ta hizmetin gününde biz yazacağ...

AK Partili Çankırı: Konak'ta hizmetin gününde biz yazacağız siz de kalacaksınız

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, “Konak'ta yönetimle yönetilenler arasında uçurum kapanacak. Önümüzdeki 5 yıl omuz omuza birlikte çalışılacak” dedi.

0Yorumlar
AK Partili Çankırı: Konak'ta hizmetin gününde biz yazacağız siz de kalacaksınız

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçimlerinde hız kesmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Alsancak bölgesinde hizmet veren muhtarlarla toplantıyı gerçekleştiren Çankırı, semtte önde gelen sorunlardan biri olan otopark çilesinin31 Mart'tan sonra çözüleceğini açıkladı.

“STK'ların dayanışmasının ve gönüllülüğün gururudur”

Çankırı'nın ardından İzmir'de 5 yıl boyunca onkoloji gören çocukların eğitim, sosyal ve sağlık harcamalarında gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyet gösteren 'Yaşa Çocuk' Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dernek ve vakıfların krizlerde zamanında birlik içinde hareket edebilmede önemli bir rol oynadığını aktaran Çankırı, “Bireysel çabalarımız elbette değerli ama bir sivil toplumsal varlığın bünyesinde organize olarak dayanışma içindeysek daha kolay ulaşabiliyor, daha fazla fayda sağlayabiliyoruz. Dayanışmanın gönüllülük esasında olması da ayrı ehemmiyet taşıması” dedi.

Cumhurbaşkanını Hatırlattı

AK Partili Konak Adayı Çankırı ayrıca Dünyadaki önemli halk sağlık sorunu ve onun yıl şubatının ilk haftasında bilgilendirmeye yönelik düzenlenen etkinliklerle kutlanan Dünya Sigarayı Bırakma günü nedeniyle Konak Sağlıklı Hayat Merkezi'nde sağlık oyuncuları ve adaylarla buluştu. Zaman zaman kişinin pasif içiciliğine maruz kalan Çankırı burada 40 yıldır sigara tiryakisi olan 58 yaşındaki Ali Bulgurcu isimli vatandaşla birlikte Karbon monoksit test cihazını kullanmıştı, Bulgurcu'ya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özgürlükleriyle mücadele özelliklerini hatırlattı.

“Sigarayı bırak kendine nefes ol”

Zaman zaman güldüren diyalogların da yaşanan etkinlikte Çankırı'da yaşayanlardan bazılarına, 'sigara kullanıyor musunuz?' hepsini yönlendirerek merkeze davet etti ve test cihazını denemelerini tavsiye etti. Çankırı vatandaşıa 'Sigarayı bırakın kendine nefes ol' mesajını verdi.

“Yönetenle uçurum arasındaki uçurum kapanacak”

Kordon İş Adamları Derneği'nde ise iş insanlarının sorunu ve dinleyen Çankırı, Konak'ta özellikle Kordon esnafının alt yapı eksikliği nedeniyle su baskılarına maruz kalmayacağını söyledi. Çankırı; “Konak'ta yönetimle yönetilenler arasındaki uçurum kapanacak. Önümüzdeki 5 yıl omuz omuza birlikte çalışılacak. Konak'ta hizmetin süresi biz yazacağız siz de kalacaksınız. Bunların burada denizde sıfır noktasında İzmir'in aslında en önemli ekonomik kazancını sağlayan kalemlerden birisiniz. Ancak kokan körfez, deniz suyu taşkınları ve su baskılarından milyonluk zarara uğrarsınız. Konak, İçerisindeki sıkışmışlığıyla ve geceden kalma boyutlardaki bir ilçe. Biz bunu değiştireceğiz. AK Parti olarak Konak'ı yeniden inşa eden projeleri hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Gün içerisinde Kahramanlar Pazaryeri'nde esnafla da bir araya gelen Çankırı'ya pazar esnafının ilgisi yoğundu. Giritliler Federasyonu tarafından düzenlenen Mübadelenin 100. Yılı Konferansına katılarak Çankırı konferansının ardından resim sergisini gezdi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Sengel'den Grup Başkanvekilliği açıklaması: "Bilgim...

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’den YENİ Parti’ye geçişlerin ardından grup...

3 saat önce

YENİ Parti Kapalı Grup Toplantısı Yapacak! 'Çerçeve Yasa'...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in partisinin grup toplantısını kapalı yapacağı...

4 saat önce

CHP İzmir'de 78 eski ilçe başkanı Yeni Parti'ye katıldı

CHP İzmir'de geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı görevinde bulunan 78 eski ilçe başkanı istifa...

4 saat önce

CHP ve Yeni Parti'de grup başkan vekilleri belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı ilk meclis toplantısı Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

4 saat önce

YENİ Partili Ösen’den Çeşme Projesi çıkışı: “Çeşme’yi...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Çeşme Projesi üzerinden Türkiye’nin turizm...

1 gün önce

CHP'li Gümrükçü'den Menderes mesajı: “Yeni Partililer...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in tutuklanmasının...

1 gün önce

AK Partili İnan’dan Özel’e yanıt: “Neyi takip ettiğimizi...

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de Vakıflar Genel...

1 gün önce

18 saatlik görüşme sonucunda 'Çerçeve Yasa' kabul edildi!

Kamuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi...

2 gün önce

Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...

2 gün önce

Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...

3 gün önce

CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...

3 gün önce

YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...

YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...

3 gün önce