BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Partili Dağ'dan Bornova çıkarması

AK Partili Dağ'dan Bornova çıkarması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bornova’da bir dizi program gerçekleştirdi. 18 Temmuz Pazartesi günü, Rafetpaşa Mahallesi’nde Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya adına düzenlenen mevlid-i şerifte hazır bulunan Hamza Dağ, geçtiğimiz Cuma günü de AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nın koordine ettiği bir dizi programa katılım sağladı.

0Yorumlar
AK Partili Dağ'dan Bornova çıkarması

K Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de iştirak ettiği programlar Barbaros Mahallesi’nde bulunan Makedonya Debre Kültür ve Yardımlaşma Derneği ziyareti ile başladı. Dernek Başkanı Beytullah Kazaferoğlu ve dernek üyeleriyle görüşerek faaliyetler hakkında bilgi alan Dağ, ardından dernek yakınındaki bir kıraathanede mahallelilerle bir araya geldi.

 

Burada vatandaşlarla soru-cevap usulü görüşmelerde bulunan Dağ; sorunlara kulak verdi, soruları cevapladı. Hemen ardından, Debre Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret eden Hamza Dağ ve AK Parti heyeti, Dernek Başkanı Urfi Abdulioğlu’ndan, derneğin uzun yıllardır gösterdiği faaliyet ve yaptıkları hayırlar hakkında bilgi aldı.

Programın ikinci durağı ise Koşukavak Mahallesi’nde bulunan Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği oldu. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İlçe Başkanı Veysel Güldoğan ile beraberlerindeki il ve ilçe yöneticileri burada da Başkan Esat Yılmaz ve yönetiminin misafiri oldular. Dernek hakkında görüşmelerde bulunarak faaliyetler hakkında bilgi aldılar.

 

Sonrasında Yeşilçam Mahallesi’ne geçen Hamza Dağ ve Veysel Güldoğan ile AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı yöneticileri, Yeşilçam Spor Kulübü’nde spor yapan çocuklara futbol topları hediye ettiler. Çocuklarla birlikte penaltı atışları da yapan Dağ, kulübün faaliyetleri ve çocuklarla yapılan çalışmalar hakkında kulüp antrenöründen bilgi aldı.

 

Ziyaretlerin son durağı ise Kavaklıdere Mahallesi’nde yapıldı. Kavaklıdere Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Dağ ve Güldoğan, Mahalle Muhtarı Ömer Kaça’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bir portresini armağan etti. Muhtarlık ziyareti akabinde, bina önündeki parkta vatandaşlarla sohbet eden Dağ, yine soru-cevap usulü yaptığı görüşmelerle Kavaklıderelilerin görüş ve önerilerine kulak verdi, sorularını cevaplandırdı.

Programların ardından ilçe yöneticilerine tebriklerini ileten Güldoğan; “Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ’ın katılımlarıyla bir gün içerisinde Bornovamızın üç mahallesinde, beş farklı noktada, birbirinden verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Programlarımızın planlaması, koordinasyonu ve icraasında emeği geçen Bornova İlçe Başkanlığımız Anakademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımızın başkan ve yöneticilerini kutluyorum, teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm teşkilatlarımızla bizlere saha çalışmaları yapmamız talimatını verdi. Bizler İlçe Başkanlığımız olarak anakademe yönetimimizin birinci yılını tamamlarken, geriye dönüp baktığımızda hemen her gün saha çalışmalarıyla dolu bir takvimi geride bıraktığımızı görüyoruz ve bununla gurur duyuyoruz. Bugün de birbirinden kıymetli STK’larımızı ziyaret ettik, mahallelerimizde çok değerli hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizler Bornova İlçe Başkanlığı olarak Anakadememiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte tam kadro programımıza katılım sağladık. Sayın Genel Başkan Yardımcımız ile birlikte İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli ve İl Başkanlığımızın yöneticileri ile Gençlik Kolları İl Başkanımız Sayın Recep Tayyip Taslak ve yönetimi de programlarımıza iştirak ettiler. Başta Sayın Dağ ve Sayın Sürekli olmak üzere tüm yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Liderimizin öncülüğünde ve talimatları doğrultusunda 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına emin adımlarla ilerleyeceğimize; Bornovamızda ve İzmirimizde hedeflerimize ulaşmak için ilk günden bugüne olduğu gibi her daim sahada olacağımıza söz veriyoruz.” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Mansur Yavaş'ın adaylık tartışmasına Burhanettin...

YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...

23 saat önce

Başkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi

YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...

1 gün önce

Gümrükçü'nün 'elitler gitti' çıkışına, Volkan Gürboğa'dan...

Gerçekleştirdiği basın açıklamasında "Elitler gitmiştir, emekçiler burada CHP'ye sahip çıkmaya...

1 gün önce

Kılıçdaroğlu İzmir'e gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki 45 gün içerisinde İzmir'e geleceği...

1 gün önce

Gümrükçü'nden istifa eden başkanlara mesaj: Meclis...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'den istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerine...

1 gün önce

Gümrükçü'den Güç'e sert sözler: "Oyları cebine koyup...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, düzenlediği basın toplantısında CHP'deki ayrışma süreci ve...

1 gün önce

İYİ Parti Karşıyaka'dan belediyeye 'tahliye' çıkışı:...

Yeşil-kırmızılı kulüp, belediye ekipleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu...

2 gün önce

Başkan Fıçı'dan siyasi süreç açıklaması: "Herhangi bir...

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere ilişkin yazılı...

2 gün önce

Tunç Soyer, tutukluluk incelemesini protesto etti: SEGBİS...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik kooperatif soruşturması kapsamında tutuklu bulunan önceki...

2 gün önce

Sinem Dedetaş'tan ilk açıklama: Aklım ve kalbim...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda dün gözaltına alınan Belediye Başkanı...

2 gün önce

MHP'li Feti Yıldız'dan 'parti kapatma' açıklaması!

MHP'li Feti Yıldız, "Siyasi Parti Kapatma nedenlerine 'rüşvet ve yolsuzlukların odağı olmak' da...

2 gün önce

70 yıllık CHP'li Önder Sav, istifa ettiğini açıkladı!

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav, partisinden istifa ettiğini ifade ederek, "Maalesef...

3 gün önce