Olay, İzmir’in Konak ilçesinde Alsancak sahilde yaşandı. 44 yaşındaki Hüseyin Etli, iddiaya göre gece saatlerinde bir eğlence mekanında alkol aldıktan sonra sahil bandına yöneldi. Burada yürürken dengesini kaybederek denize düştü.
Çırpınarak yardım isteyen adam, bölgede kimsenin olmamasından dolayı sudan çıkmayı başaramadı. Bir süre suyun içinde çırpındıktan sonra hareketsiz kalan Hüseyin Etli’yi fark eden vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, hareketsiz şekilde suyun üzerinde duran talihsiz adamı denizden çıkardı. Yapılan ilk kontrollerde hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.
DENİZE DÜŞME ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ
Olayın ardından çevredeki güvenlik kameraları incelenince, Hüseyin Etli’nin denize düşme anlarına ulaşıldı. Kayıtlarda, adamın sahil bandında yürüdüğü, bir anda dengesini kaybederek suya düştüğü ve çırpınarak çıkmaya çalıştığı anların yer aldığı görüldü. Görüntülerde, bir süre mücadele ettiği ancak ardından hareket edemez hale geldiği anlar görüntülenmiş.