İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ebubekir Çelik, 2025 yılı için birlik, beraberlik mesajı verirken Türkiye’nin geleceğine olan inançlarını yineledi. Çelik, yeni yıl mesajında, Türkiye’nin daha demokratik, özgür ve refah seviyesi yüksek bir ülke olması için İYİ Parti’nin çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Başkan Çelik, açıklamasında İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde parti olarak daha güçlü adımlar atacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “2025 yılına girerken, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik sıkıntılara çözüm bulmak için İYİ Parti olarak kararlılıkla çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun liderliği, halkımızın desteğiyle 2025 yılı, değişimin ve dönüşümün yılı olacaktır. Bayraklı teşkilatı olarak, Türkiye’nin her köşesinde adalet, eşitlik ve refahı sağlama hedefimize katkı sunmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Halkla iç içe olmaya devam edeceğiz
Ebubekir Çelik, ayrıca Bayraklı’daki yerel sorunların çözümünde halkla iç içe olmaya devam edeceklerini belirtti ve 2025 yılının ülkemiz için barış, huzur ve refah dolu bir yıl olmasını temenni etti.
İYİ Parti’nin 2025 yılında toplumun her kesimine ulaşacak politikalar üreteceğinide vurgulayan Çelik: “tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak, daha güçlü bir Türkiye için herkesi İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet etti.”