Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı konuşmada, partisine yeni katılımlar olacağını ifade ederken CHP'den istifa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Aydın'ın CHP'li 3 belediyesinin yanı sıra AK Parti'ye katılacak diğer belediye başkanlarına ilişkin detaylar da ortaya atıldı.
GAZETECİ SAYMAZ, TEK TEK AÇIKLADI
Gazeteci İsmail Saymaz, AK Parti'nin 24. kuruluş yıl dönümü programında 9 belediyenin AK Parti'ye katılacağını, bunlardan 6'sının CHP'den, 2'sinin İYİ Parti'den, birinin ise bağımsız olduğunu ifade etti. Saymaz, bu belediyelerin ismini verirken; Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke Belediyesi, Sultanhisar Belediyesi ve Yenipazar Belediyesi'nin yanı sıra Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi, Yalova'nın Altınova Belediyesi, Isparta'nın Yalvaç Belediyesi, Aksaray'ın Yeşiltepe Belediyesi ile Kastamonu'nun Bozkurt Belediyesi olduğunu iddia etti.
CHP LİDERİ ÖZEL, 12'DE NE AÇIKLAYACAK?
Diğer yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "AK Parti'ye kuruluş yıldönümü hediyesi geliyor. Siz hani bizden belediye başkanı çalacaksınız ya, bakalım yüzünüz kaça çalacak göreceğiz" sözlerinin ardından gözler saat 12.00'de açıklayacağı bilgi ve belgelere döndü. Saymaz bu konuya ilişkin olarak da, "Genel olarak İBB borsasıyla ilgili bazı bilgi ve belgeler açıklayacağını duydum. Şu an başka bir bilgi veremeyeceğim, bilmiyorum daha doğrusu" dedi.








