BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Toros tesisleri tamam. Hizmet için geri sayım

Toros tesisleri tamam. Hizmet için geri sayım

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe’deki Toros Sosyal Tesislerinin bölgenin ihtiyaç duyduğu sosyal dönüşümüne katkı sağlayacağını söyledi

0Yorumlar
Toros tesisleri tamam. Hizmet için geri sayım

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe’deki Toros Sosyal Tesislerinin bölgenin ihtiyaç duyduğu sosyal dönüşümüne katkı sağlayacağını söyledi.


Konak Belediye Başkanlığı görevine gelir gelmez, ilk altı ay içerisine Gültepe imar planlarını tamamlayan Başkan Batur, bölgenin kentsel dönüşümünün yanında sosyal dönüşümünü de unutmadı. Yeşil alan ve sosyal imkânlara erişimin artırıldığı yeni planların yanında, Gültepe’ye yakışan iki merkezin de yapımına öncelik verildi. Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri ileyapımı süren Gültepe Spor Kompleksini ziyaret eden Başkan Abdül Batur, teknik ekibine çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi. Kentsel dönüşümün temelinin sosyal altyapının desteklenmesiyle mümkün olduğunu dile getiren Başkan Batur,“Gültepe imar planlarını göreve geldiğimiz ilk altı ay içerisinde tamamlayarak meclisten geçirdik. Bir taraftan da Gültepe’mizin değerine değer katacak iki merkezin yapımına da hız verdik, önceliklerimiz arasına aldık. Çünkü kentsel dönüşümün temeli, sosyal altyapıyı destekleyerek kurulabilir. Uzun zamandır bu bölgenin ihtiyacı olan, sadece bölgeye değil uzun vadedeki etkileri ile ilçeye ve İzmir’e kazanım sağlayacak bu tesislerimizi ilçemize kazandırarak, Konak’ta kentsel dönüşümü şimdiden başlattık” dedi.

PANDEMİ SONRASI TAM KAPASİTE ÇALIŞACAK

Tesislerin bölge halkına tam kapasitede hizmet verebilmesi için pandemi sürecini takip ettiklerini ifade eden Başkan Batur, sözlerine şöyle devam etti:

“Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri tamamlandı. Pazaryeri şubat ayında hizmete başladı. Tesisin tamamının faaliyete geçebilmesi için pandemi sürecine göre hareket etmek durumundayız. Gültepe Spor Kompleksimizin ise yapımı sürüyor. Her iki merkezimizi de en yakın zamanda bölge halkıyla buluşturmak istiyoruz. Pandemi sürecinin bir an önce atlatılmasını, sağlıklı günlerde hep birlikte Gültepe’ye yakışan tesislerimizde buluşmayı umuyoruz.”



HİZMET İÇİN GÜN SAYIYOR

Hizmete başlamak için gün sayan, yaklaşık 10 bin metrekare alana sahip Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri, bünyesinde bölgenin sosyal ve kültürel yaşamını hareketlendirecek birçok özellik barındırıyor. Çok yönlü kullanıma uygun planlanan tesiste, 137 tezgâhlı kapalı pazaryerinin yanı sıra, 184 kişilik nikâh salonu, 400 kişilik düğün salonu, aşçılık ve pastacılık kurslarının düzenlenebileceği altyapıya sahip semt merkezi, kreş, aletli spor salonu hizmet verecek. Yakın zamanda yapımı tamamlanacak Gültepe Spor Kompleksinde ise basketbol, voleybol ve hentbol gibi salon sporlarının yapılacağı spor salonu ile bir mini futbol sahası yer alacak. Ayrıca kapalı salonlarında fitness, aerobik, dans, yoga gibi bireysel ve grup sporları yapılabilecek.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu

Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...

2 saat önce

İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...

3 saat önce

Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...

3 saat önce

Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...

Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...

3 saat önce

Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı

Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...

4 saat önce

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

21 saat önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

1 gün önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

1 gün önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

1 gün önce

Girne Bulvarı yeni yüzüyle hizmette

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’nın en yoğun ulaşım akslarından Girne Bulvarı’ndaki...

1 gün önce

Çiğli Belediyesi'nden Atasanayi ve Semt Pazarlarında...

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini korumak, yaya güvenliğini artırmak ve...

1 gün önce

Başkan Çiçek Sokakta, Vatandaşla İç İçe

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, müdürler ve sorumlu personeli yanına alarak sahaya...

1 gün önce