BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Yerel Ramazan ayının bereket sofrası bu kez Çeşme'de kuruldu

Ramazan ayının bereket sofrası bu kez Çeşme'de kuruldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarında yurttaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çeşme Cumhuriyet Meydanı'ndaki iftara katılan Başkan Tugay, “Aynı masanın etrafında bir araya gelmek, birbirimizi bu birlik beraberlik tablosu içinde görmek çok değerli. Kıymetini bilelim” dedi.

0Yorumlar
Ramazan ayının bereket sofrası bu kez Çeşme'de kuruldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayında dayanışma ruhuyla sofraların bereketini artırdığı iftarlarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ev sahipliğinde Çeşme'de çeşitli programlara katılan Başkan Dr. Cemil Tugay, ilk olarak Çeşme Vizyon Ofisi'ni ziyaret etti. Çeşme Vizyon Ofisi Başkanı Şehir Plancısı Esra Koçdemir, ofisin çalışmaları ve hedefleri hakkında sunum yaptı. Toplantıda İzmir Planlama Ajansı Başkanı Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu, Şehir Plancısı Faruk Göksu ve kurul üyeleri yer aldı. Ziyaretin ardından Başkan Tugay, Alaçatı ve Çeşme’de çarşı esnafıyla buluştu ve hayırlı işler diledi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Başkan Tugay'a Alaçatı Çarşısı ve Çeşme Çarşısı'nın Balıkçılar ile Terziler Sokağı'nda yapacakları projeleri anlattı. 

Tugay: Kıymetini bilelim

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla buluşan, yemek öncesinde yanında oturan iki yaşındaki Eliz Aygör'e oyuncak hediye eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyoruz. Ramazan ayının bereketinin ülkemizin üzerinde olması umuduyla gelecek güzel günlere birlikte erişmeyi diliyoruz. Bu sofralar aynı zamanda hepimizin bu ülkenin yurttaşları olarak eşit haklara sahip olduğumuzu hatırladığımız zamanlar olmalı. İnsanlarımızın yokluk içinde olmaması gerektiğini hatırladığımız zamanlar olmalı. Büyüğü, küçüğü, yaşlısı, genci, kadını, erkeği, yoksulu ve varsılı bir arada aynı masanın etrafında oturup aynı yemeği yemek, birbirimizi bu birlik beraberlik tablosu içinde görmek çok değerli. Kıymetini bilelim” dedi. 

Denizli: Ramazan bir ekmeği bölüşmenin vaktidir 

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ramazanda aynı sofrada oturup bir ekmeği bölüşmenin önemine değinerek “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay'ı güzel Çeşme’mizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. İyi ki bu dayanışmanın, kardeşliğin, hem Çeşme hem İzmir'i bu inançla büyütmenin ve geliştirmenin peşinde olan bir Büyükşehir Belediye Başkanı’na sahibiz” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

14 saat önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

17 saat önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

19 saat önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

20 saat önce

Girne Bulvarı yeni yüzüyle hizmette

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’nın en yoğun ulaşım akslarından Girne Bulvarı’ndaki...

21 saat önce

Çiğli Belediyesi'nden Atasanayi ve Semt Pazarlarında...

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini korumak, yaya güvenliğini artırmak ve...

21 saat önce

Başkan Çiçek Sokakta, Vatandaşla İç İçe

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, müdürler ve sorumlu personeli yanına alarak sahaya...

21 saat önce

İzmir'in kimliğini yansıtan Konak Durağı hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür Merkezi ile Konak Vapur...

1 gün önce

Menderes’te 19 Mayıs Caddesi Yenileniyor

Menderes Belediyesi, Gazipaşa Mahallesi’nde yer alan 19 Mayıs Caddesi’ni yenileyerek yeniden...

1 gün önce

Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de Mezuniyet Gururu

Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de eğitimlere başlayan 51 kadın, mezuniyet buluşmasına...

1 gün önce

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nden lezzet dolu...

Karşıyaka Belediyesi, Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde usta şefler eşliğindeki lezzet...

1 gün önce

Konaklı kadınlar ücretsiz kurslarla meslek öğreniyor

Konak Belediyesi’nin Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Zeytinlik Semt Merkezi’nde...

1 gün önce