BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Karabağlar'da projeler AK Parti ve İYİ Parti heyetleriyle...

Karabağlar'da projeler AK Parti ve İYİ Parti heyetleriyle gezildi

Karabağlar Belediye Meclisi’nde grubu bulunan siyasi parti temsilcileri, Karabağlar Belediyesi’nin yaşama geçirdiği projeleri yerinde görme ve ayrıntılı bilgi almaya devam ediyor. Geçen günlerde CHP grubuna yönelik düzenlenen inceleme gezisinin ardından, AK Parti ve İYİ Parti gruplarıyla da ayrı bir program gerçekleştirildi.

0Yorumlar
Karabağlar'da projeler AK Parti ve İYİ Parti heyetleriyle gezildi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İYİ Parti İlçe Başkanı Aysel Ersöz, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Alper Güldalı ve AK Partili meclis üyelerine, projelerde gelinen aşamaları anlatma olanağı buldu. Gezide CHP Grup Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır’la CHP’li Meclis Üyesi Sait Karaaslan da yer aldı.

 

Önce Mobilyacılar!

 

Heyet inceleme gezisine, Karabağlar Belediyesi’nin İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası’yla birlikte yaptığı Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi’nden başladı. Atölye katından konferans salonuna kadar her noktası ayrıntılı incelendi.

Başkan Selvitopu, İzmir Kalkınma Ajansı’nın da (İZKA) yapımına 1 milyon liralık destek verdiği merkezin tamamlanmak üzere olduğunu hatırlattı. Mobilya sektörüyle anılan Karabağlar’da böyle bir merkeze yıllardır ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Genç mobilyacılar burada, tasarımdan üretime birçok alanda eğitim alacaklar. Merkezimiz Karabağlar için önemli bir işlev görecek” dedi.

 

Sonra Kibar ve Tahsin Yazıcı!

 

Program kapsamında daha sonra, yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi gezildi. Katılımcılar,  üstü uzay çatıyla kapatılmış modern pazaryerini, çok işlevli nikah salonunu, Zabıta Müdürlüğü’nün bulunduğu alanı, otoparkı incelediler.

Kibar Kompleksi’nin ve özellikle nikah salonunun Karabağlar’ın önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirten Başkan Selvitopu, “Örneğin yoğun katılım olan siyasi parti toplantıları burada yapılabilir. Kibar bu anlamda kapasitesi ve altyapı olanaklarıyla dikkat çekecek” diye konuştu.

Heyet daha sonra Tahsin Yazıcı Semt ve Kültür Merkezi’ne geçti. Burada da, birkaç ay içinde yapımı tamamlanacak tesisle ilgili katılımcılara ayrıntılı bilgi verildi. AK Partili meclis üyeleri ve İYİ Parti İlçe Başkanı Ersöz, merkezdeki düğün ve konferans salonlarını, sergi alanlarını, kurs odalarını, taziye bölümünü tek tek gezdiler.

 

Son durak Atatürk Gençlik Merkezi ve Nasrettin Hoca!

 

Katılımcılar son olarak, kazık çakılarak temeli güçlendirilen Atatürk Gençlik Merkezi inşaat alanıyla yapımı tamamlanan Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Atatürk Gençlik Merkezi’nin hızla temel atmaya hazırlandığını vurgulayan Başkan Selvitopu, bugüne kadar 600’den fazla kazık çakıldığını bildirdi. Kapalı yüzme havuzları, basketbol, voleybol, tenis sahaları, 3 bin kişi kapasiteli kapalı tribüne sahip futbol sahasıyla örnek bir tesisin yaşama geçirileceğini vurguladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yaşama geçirilecek Atatürk Gençlik Merkezi’nin, Karabağlar’da spor yapmak ya da spor etkinliklerini izlemek isteyenlerin başlıca merkezlerinden olacağını söyleyen Başkan Selvitopu, “Proje tamamlandığında, Uzundere Rekreasyon Alanı, Aqua Yaşam Yüzme Havuzu, kentsel dönüşüm alanıyla birlikte ilçemize değer katacak” dedi.

Heyet, okul çağındaki çocukların uğrak noktası olması hedeflenen Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi’ni de gezdi. Tematik sergilerin düzenleneceği giriş katından kütüphaneye kadar her noktasıyla ilgili ayrıntılı bilgi verildi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor

Kent düzenini sağlamak ve toplum huzurunu güvence altına almak için çalışan Karşıyaka...

9 saat önce

Çandarlı’nın geleceğine imza: Cumhuriyet Meydanı coşkulu...

Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, binlerce vatandaşın...

10 saat önce

Buca’da kadınlar buluşuyor, dayanışma güçleniyor

Buca Belediyesi, kadınların kentten beklentilerini dinlemek ve kadın dayanışmasını g...

10 saat önce

Saadet Mirci Semt Merkezi hayata yeniden açılan kapısı oldu

Konak Belediyesi Enver Şükrü Aytulun Saadet Mirci Semt Merkezi’nde hayata tutunan, yaşama...

11 saat önce

İzmir Yurttaş Meclisi 15 ilçeye ulaştı

İzmir genelinde sürdürülen İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları kapsamında bugüne kadar 15 ilçede...

12 saat önce

Onat Tüneli İzmir trafiğine nefes aldıracak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Buca Onat Tüneli tamamlandığında, Buca ile...

13 saat önce

Selçuk, Beach Flag Futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor

Efes Selçuk, bu yıl önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....

15 saat önce

Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası

Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...

15 saat önce

Konak’ta imzalar fırsat eşitliği için atıldı

Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerine bir yenisini ekleyen Konak Belediyesi, Kordon...

1 gün önce

Urla’da istifalar sonrası ilk meclis toplandı;...

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın ve 22 meclis üyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa...

1 gün önce

Karabağlar ‘da BİO fark yarattı: 2 bin 40 kişi iş sahibi...

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Bölgesel...

1 gün önce

Başkan Eşki’den Çamdibi çıkarması: "Halkımızın içinde,...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisinde...

1 gün önce