İzmir'de kalpleri ısıtan festival
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark’ta düzenlenen Sevgi Festivali, birbirinden renkli etkinliklere sahne oluyor. Festival alanına kurulan fotoğraf çekim köşesi, hediyelik eşya ve yeme içme stantları büyük ilgi görürken, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konserler de çiftlere romantik anlar yaşattı.
14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Sevgi Festivali, Kültürpark’ta ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 12 Şubat akşamı açılan ve 16 Şubat’a kadar sürecek festival kapsamında aşk temalı fotoğraf çekim alanları hazırlandı. Festival alanına hediyelik eşya ve yeme içme stantları da kuruldu. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konser programı da hazırlandı. Kültürpark Kaskatlı Havuz bölgesinde düzenlenen ilk konserde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Orkestrası sahne aldı. İzmirliler sevginin en yoğun hissedildiği bu özel günde konser coşkusu da yaşadı, çiftler dans ederek birbirlerine sevgilerini gösterdi.
“Sevmeyi bilene her gün 14 Şubat”
Konser alanındaki çiftlerden Göksu Mumcu ve Göksel Çağmar, “Sevmeyi bilenler için her gün 14 Şubat olmalı. Festival alanı çok güzel, orkestra harika. Festivaller hep olmalı ki insan sevgilisini yanına alıp gezebilsin, eğlenebilsin” dedi.
“Dünya sevince güzel”
Festivale katılan Emircan Taşer ise sevgilisi ile dolu dolu bir 14 Şubat programı hazırladıklarını belirtti. Taşer, “Festival gayet güzel. Bugün sevgilimle kahvaltı yaptık, sahilde gezip kahve içtik. Ardından festivale geldik. Festival için teşekkür ederiz. Herkes birbirini sevsin. Dünya sevince güzel” diye konuştu.
“Sevgi dolu yıllarımız olsun”
Festivale eşiyle katılan Erdal Deringöz “Barış dolu ve sevgi dolu yıllarımız olsun. İzmir Büyükşehir Belediyesi iyi çalışıyor, festival güzel” derken, Döndü Deringöz de “Festival alanını güzel bulduk. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun” sözlerine yer verdi.
“Festivali keşfedeceğiz”
2 yaşındaki kızı İpek ve eşiyle festival alanını gezen Şeyma Temel, “14 Şubat’ta kızımızı gezdirmeye çıktık. Festivali keşfedeceğiz. Herkese sevgi ve mutluluk diliyoruz” dedi. Eşi Ali Temel de “Festival çok güzel. Eğlenceli buldum. Herkes mutlu mesut olsun” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Bornova’da Reçel Festivali öncesi hijyen eğitimi ve...
Bornova Belediyesi, bu yıl Eylül ayında ikinci kez düzenlenecek Reçel Festivali öncesinde...
Kültürpark'a doğayla şekillenen yeni simgeler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'ta yürüttüğü gençleştirme çalışmaları kapsamında ayı,...
Yerel Haberleri
TümüKemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı
Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
