Eşrefpaşa Hastanesi'nde nöbet devri törenle yapıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Kadir Devrim Demirel görevini Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Yavuz Uçar’a, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Sertaç Dölek ise görevini Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Arif Kutsi Güder’e törenle devretti. Çalışma arkadaşlarına teşekkür plaketi veren Başkan Soyer, “İzmir’e verdiğiniz hizmetlerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kadir Devrim Demirel ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Sertaç Dölek, görevlerini törenle yeni atanan meslektaşlarına teslim etti. Başkan Tunç Soyer’in de katıldığı törenle Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimliği görevini Demirel'den Op. Dr. Yavuz Uçar, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı görevini ise Dölek'ten Dr. Arif Kutsi Güder aldı. Demirel ile Dölek’e teşekkür plaketi takdim eden Başkan Tunç Soyer, “Boğazımda bir şeylerin düğümlendiği bir an. Elli yılı aşkın kardeşliğin sonunda Devrim Hoca ile yollarımız kesişti. Sizlerle birlikte çok güzel işlere imza attık. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir veda olmamalı. Bunun adı nöbet devri. Hocalarımız görevini tamamladı. İyi yönetici olmanın farkı dönüp baktığında en az onun kadar iyi iş çıkaran birisine devretmektir. Gözümüz arkada değil. İzmir’e verdiğiniz hizmetlerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Eşrefpaşa Hastanesi yönetici kadrosu kadar çalışkan bir ekip görmedim
2 buçuk yıl önce pandemiyle birlikte başladığı görevi güneşli bir günde bıraktığını ifade eden Op. Dr. Kadir Devrim Demirel, “Evde bakım birimi, palyatif merkez gibi pek çok hizmeti görevim süresinde kente kazandırdık. İzmirliler evde bakım hizmetlerinden oldukça memnun. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim. 40 senedir çeşitli hastanelerde görev yaptım ama bu hastanenin yönetici kadrosu kadar çalışkan ve hevesli bir ekip görmedim. Siz İzmirlilere hizmet vermenin gururunu ve onurunu yaşamak çok güzeldi” diye konuştu.
Aldığımız bayrağı daha da yükseğe taşıyacağız
Görevi devralan Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar ise, “Türkiye’nin ilk belediye hastanesinde görev yapmak bizler için büyük gurur kaynağı. Tunç Başkanımızın göreve gelmesiyle birlikte hastanede Türkiye’ye örnek olacak pek çok güzel işlere imza atıldı. Hastane yeniden ayağa kalktı. Sizler her zaman bizim yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Gözünüz arkada kalmasın. Eşrefpaşa Hastanesi’nin güçlü kadrosu aynı hedefle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edecek. Aldığımız bayrağı daha da yükseğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Burada bana çok iyi bakıyorlar
Görev teslim töreninin ardından hastanedeki hastaları da ziyaret eden Başkan Tunç Soyer, akciğer ve beyin tümörü ameliyatı olan 61 yaşındaki Hüseyin Cemal Özgüler ile evde bakım hizmet biriminde yatarak tedavi gören Niyazi Akkoç’u ziyaret etti. 41 yaşındaki Akkoç Başkan Soyer’i karşısında görünce duygularını gizleyemeyerek, “Burada bana çok iyi bakıyorlar. Allah doktorlarımızdan bin kere razı olsun. Sırtınız yere gelmesin. Yatak yaram vardı sizlerin sayesinde geçti” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Genel Sağlık-İş'in 'ücretsiz ring' başvurusu reddedildi:...
Genel Sağlık-İş İzmir Şubesi'nin Bayraklı Şehir Hastanesi'ne gitmekte zorlanan sağlık emekçileri...
Komşu kavgası faciayla bitti: Anne öldü, kızı ağır...
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde komşular arasında gürültü nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma...
Doktor Ömer Cem Şenakaylı’ya hüzünlü veda
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nde 25 yıl radyoloji uzmanı olarak görev yapan ve...
Yerel Haberleri
TümüBornova'da dayanışma sırası Berk Yıldız'da
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, DMD hastası Berk Yıldız için salı akşamı (Bugün)...
Başkan Tugay’dan müjde: Yuvamız İzmir’de aylık ücret 2...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yuvamız İzmir Sosyal Hizmet Etkinlik...
Bornova’da bilim dolu yaz
Bornova Belediyesi, çocukların yaz tatilini hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle...
Çandarlı’nın yeni Cumhuriyet Meydanı açılıyor
Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, 7 Ağustos Cuma günü...
Galeri Alt, Karşıyaka’nın kültür yaşamına değer katıyor
Karşıyaka Belediyesi, ana hizmet binasının giriş katında yer alan Galeri Alt Sergi Salonu ile...
Hasan Âli Yücel Kütüphanesi, çocuklar için öğrenme ve...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini verimli, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle...
Konak Belediyesi ve MMO arasında asansör güvenliği için...
Konak Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında ilçedeki asansörlerin...
Çiğli Belediyesi'nin Şişme Oyun Parkı Mahalle Mahalle...
Çiğli Belediyesi, yaz tatilini çocuklar için daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla...
Buca’nın kahramanları yangınla mücadelede aktif rol alıyor
İzmir’de art arda meydana gelen orman ve arazi yangınlarına hızla müdahale eden BUCAKUT,...
Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...
Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...
Torbalı’dan denize ulaşmak artık daha kolay
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 770 numaralı Torbalı Aktarma Merkezi – Selçuk...
Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara...
Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan sahipsiz atık sorununa kalıcı çözüm üretmek...
