Engelsiz Kafe Yenilenen Yüzüyle Hizmete Devam Ediyor
Efes Selçuk Belediyesi’nin 3 Aralık 2024 Dünya Engelliler Günü’nde kapılarını açtığı Engelsiz Kafe, kısa sürede kentin en sevilen duraklarından biri haline geldi. Efes Selçuk Belediyesi’nin engel tanımayan bireyleri iş hayatına kazandırmak ve sosyalleşmelerini sağlamak için hayata geçirdiği Engelsiz Kafe, kapasitesi arttırılarak yenilenen yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor.
Efes Selçuklu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Engelsiz Kafe’de hizmet kalitesini arttırmak ve aynı anda daha fazla vatandaşa hizmet verebilmek için masa ve sandalyeler yenilenirken sayısı da çoğaltıldı. Böylece vatandaşlar daha konforlu bir ortamda oturup keyifle vakit geçirebiliyor.
Aslanlı havuz yanında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi bahçesinde karavan kafe olarak hizmet veren Engelsiz Kafe’de uygun fiyat politikasıyla soğuk ve sıcak içecekler, tatlı ve tuzlu ikramlıklar da bulunuyor. Kafede, tüm çalışma kadrosu engel tanımayan gençlerden oluşuyor. Burada, engel tanımayan gençler çalışırken sosyalleşmenin keyfini çıkarıyor.
BAŞKAN CERİTOĞLU SENGEL; “BURASI ONLARIN EKMEK TEKNESİ”
Engelsiz Kafe’de engel tanımayan gençlerin mutluluk ve heyecanla çalıştığını aktaran Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Engelsiz Kafemizde bütün servisleri engel tanımaz gençlerimiz yapıyor. Hem kafemizde çalışıyorlar hem de kafenin hemen yanında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezimizde hediyelik eşya üretip, farklı alanlarda eğitimler alıyorlar. Onların kaliteli zaman geçirmeleri, istihdam edilmeleri, toplumun bir parçası olmaya devam etmeleri çok değerli. Burada çalışırken de çok büyük emekle çalışıyorlar ama çalışırken de ne kadar mutlu olduklarını gözlerinde görebiliyorum. Kafemize vatandaşlar geldiğinde, burası dolup taştığında çok heyecanlanıyorlar. Hepsi o kadar çalışkan ve azimli ki her gelen vatandaşı en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorlar. Burası onların bir nevi ekmek teknesi. Buradan emeklerinin karşılığını alıyorlar ve benim onlara verdiğim bu emanete öyle güzel sahip çıkıyorlar ki her birine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Sabah saat 9.00’dan akşam saat 21.00’e kadar özveriyle hizmet veren Engelsiz Kafe, sıcak kahveleri ve çaylarıyla, güler yüzlü çalışanları ve samimi ortamıyla herkesi bekliyor!
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Efes Selçuk'ta kışlık salça hazırlıkları başlıyor
Efes Selçuk Belediyesi, yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan salça yapımını bu yıl da...
Girne Bulvarı yeni yüzüyle hizmette
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’nın en yoğun ulaşım akslarından Girne Bulvarı’ndaki...
Buca’da Dünya Doğa Koruma Günü’nde anlamlı etkinlik
Bucalı kadınlar, Dünya Doğa Koruma Günü’nde geri dönüştürülebilir malzemelerden çevre dostu...
Yerel Haberleri
TümüZübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...
Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...
Torbalı’dan denize ulaşmak artık daha kolay
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 770 numaralı Torbalı Aktarma Merkezi – Selçuk...
Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara...
Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan sahipsiz atık sorununa kalıcı çözüm üretmek...
Menderes’te Yeni Temizlik Seferberliği
Menderes Belediyesi, yeni temizlik seferberliği başlatarak caddeleri köşe bucak temizliyor....
Başkan Eşki’den Çamdibi’nde esnaf turu
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "ortak akıl ve yerinde yönetim" ilkesiyle sürdürdüğü saha...
Kemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
