Başkan Zeyrek, Alaşehir'de vatandaşlarla bir araya geldi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Alaşehir’in Girelli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Zeyrek, mahalledeki yıllardır süren foseptik sorununu bitireceklerini dile getirerek, “Paket arıtma sistemini kısa sürede hayata geçireceğiz ve bu sorunu kökünden çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, sorunları yerinde tespit edip ortak akılla çözme anlayışıyla Manisa’nın dört bir yanındaki mahallelerden gelen taleplere kayıtsız kalmayarak ziyaretlerini devam ettiriyor. Başkan Zeyrek, bu bağlamda, Alaşehir’in Girelli Mahallesi’ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Girelli’nin uzun yıllardır süren foseptik sorununu yakından incelediklerini ve bu sorunu çözüme kavuşturmak için harekete geçtiklerini ifade etti.
Zeyrek, “Ne Alaşehir’e, ne Girelli’ye bu durum yakışıyor. Bugün 10 araç gönderdik, temizledik, ama hala taşıyor. MASKİ Genel Müdürümüz burada. Artık sadece DSİ’den bir imza bekliyoruz. Biz tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Paket arıtma sistemiyle birlikte foseptiği artık oraya vermeyeceğiz. Bu sorun Girelli’de tarih olacak. Bunun sözünü veriyorum” dedi.
BAŞKAN ZEYREK'TEN MÜJDE
2025 yılı için mahallelerden gelen talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Ferdi Zeyrek, Girelli’ye ve Dağhacıyusuf Mahallesi’ne birer düğün salonu yapılacağını da duyurdu. Zeyrek, “2025 yılında Alaşehir’e neler yapabiliriz diye konuşurken Ahmet Başkan iki şey istedi, Girelli’ye ve Dağhacıyusuf’a birer düğün salonu. Yerleri hazır, projeleri bitti. Bayram sonrası ihaleye çıkıyoruz. Yaz sonu gelmeden Girelli’nin düğün salonu tamamlanmış olacak. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
"CEBİMDEN HARCAMIYORUM, DEVLETİN EMANETİNİ HARCIYORUM"
Konuşmasında kaynakların adil kullanımına da dikkat çeken Başkan Zeyrek, “Hizmeti yaparken kendi cebimden harcamıyorum, devletin emanetini harcıyorum. O emanette dağ köylerindeki yalınayak çocukların da hakkı var. Bu bilinçle hareket ederek, her kuruşu halkın talebi doğrultusunda, halk için kullanıyoruz ve böyle de devam edeceğiz” diye konuştu.
"BEŞ YILIN SONUNDA KARŞINIZA ÇIKIP BİR KEZ DAHA HELALLİK İSTEYECEĞİM"
Zeyrek, hem önceki dönemden kalan borçları ödediklerini hem de sosyal belediyecilikten altyapı yatırımlarına kadar birçok alanda hizmet vermeye devam ettiklerinin altını çizerek, “Borç ödüyoruz, araç ve ekipman alıyoruz, hizmeti her yere ulaştırıyoruz. Her zaman sizin yanınızda olacağız. Allah sizden razı olsun. Bana oy verenlerden helallik almadan bu görevi bitirmeyeceğim. Hizmete devam edeceğim, beş yılın sonunda bir kez daha karşınıza çıkıp helallik isteyeceğim” ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...
Manisa Büyükşehir Alaşehir’de Yol Konforunu Artırıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımları kapsamında Alaşehir...
Alaşehir’de Zeytinçayı Deresi Temizlendi, Taşkın Riskine...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde bulunan Zeytinçayı Deresi’nde temizlik çalışması...
Yerel Haberleri
TümüManisa Büyükşehir Belediyesi “Sağlıklı İşyeri”...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Beslenme Dostu ve...
Belediye ve Kaf Kaf tek yürek!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski kulüp başkanları,...
Konaklı kadınların okuma azmi örnek oldu
Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle Basmane Semt Merkezi’nde açtığı...
Bornova’da doğal lezzetler halkla buluşuyor
Bornova Belediyesi, 6 Eylül 2026 tarihinde Yakaköy Köy Meydanı’nda düzenleyeceği "2. Geleneksel...
Karabağlar ‘da Gazeteci Barış Selçuk saygıyla anıldı
Karabağlar Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla, 32 yıl önce...
Engelsiz Yaşam Merkezi'nde üreterek güçleniyorlar
Efes Selçuk Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen makrome ve yaratıcı drama...
İzmir’in simge yapısı Cihan Palas yeniden hayat buluyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının önemli yapılarından...
İZSU'dan 4,6 milyarlık altyapı yatırımı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2026’nın ilk altı ayında 30 ilçede toplam 4,6...
Başkan Tugay, Kazakistan’da yeni iş birliklerinin...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve beraberindeki İzmir heyeti, Kazakistan'ın...
Narlıdere zabıtasında yaka kamerası dönemi
Narlıdere Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve saha denetimlerinde şeffaflığı sağlamak...
'İzmir'de zeybek bilmeyen kalmasın' çağrısı 500 kişilik...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “İzmir'de zeybek bilmeyen kalmasın” çağrısıyla hayata geçirdiği...
Bornova’da tarım ve dayanışma hamlesi
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Yakaköy’deki 15 dönümlük Doğal Tarım Çiftliği’nde...
