Başkan Sandal, "Bayraklı'daki her çocuğun elinden tutacağız"
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, lise ve üniversite öğrencilerine ücretsiz eğitim veren Sosyal Etkinlik Merkezi'ndeki öğretmenlerle bir araya geldi. Bayraklı'da ihtiyaç duyan her çocuğun eğitim sürecinde yanında olduklarını ve ayrımcılık yapmadan tüm öğrencilere gerekirse harçlıklarını da vereceklerini belirten Başkan Sandal; öğretmenlere, "Bizim çocuklarımızın elinden tutun, en iyi şekilde geleceğe hazırlayın. Çocuklarımızın her ihtiyacını karşılayacağız" dedi.

EKSİKSİZ EĞİTİM İMKANI
Öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek öğretmenlerle kısa bir toplantı yapan Başkan Sandal, “Bize ihtiyaç duyan her çocuğumuzun ihtiyacını 10 kat daha fazla karşılayacağız. Çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onları yalnız bırakmayacağız. İnancına, siyasi görüşüne, ırkına bakmadan, hiçbir ayrım yapmadan her çocuğumuzun yanındayız. Çocuklarımıza eksiksiz bir eğitim vereceğiz. Her çocuğun elinden tutup onları ‘3-4 basamak yukarı nasıl çıkarabiliriz’ diye düşüneceğiz. Bu bir seferberlik ve bu konudan kesinlikle taviz vermeden hareket edeceğiz. Çocuklarımızın kaybedecek vakti yok. Öğretmenlik sadece bir meslek değil, bu bir kavga bu bir dava. Yollar zaten süpürülüyor, çöpler zaten toplanıyor. Bir vatandaşımız yatağa aç giriyorsa, bir çocuğumuz okula gidemiyorsa böyle bir kent olur mu? Sorumluluk siz öğretmenlerde ve bir de din görevlilerinde. Siz topluma doğru önderlik ederseniz, din görevlileri üzerine düşeni yaparsa ilk aşamayı atlatmış oluruz. Ya çocuklarımızı kötü alışkanlıklara kurban vereceğiz ya da kendi hanemize ekleyeceğiz. Bir aileden bir çocuğu kurtardığınızda bütün aileyi kurtarabiliyorsunuz. 500 çocuğumuz varsa 500 aileye dokunuyorsunuz demektir” diye konuştu.
ÇOCUKLARIMIZIN HER İHTİYACI KARŞILANACAK
Genç bir eğitmen kadrosu olmasının bir avantaj olduğunu belirterek konunun önemine değinen Başkan Sandal, “Tüm öğretmenlerimiz bütün çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik özveriyle çalışmalı. Çocuklarımızın ihtiyaçları noktasındaki her sorunun çözümü olmak zorundayız. Size inanıyorum, güveniyorum. Çok genç ve dinamik bir eğitimci kadromuz var. Pandemi süresince hayata geçirdiğimiz TVBEK projesiyle de çok iyi işler başardınız. Çıkardığımız derecelerimiz, öğrencilerimizin başarısı da iyi… Pırıl pırıl gençlersiniz ve sizden tek isteğimiz bizim çocuklarımıza yardım edin. Bir çocuğun ellerinden tutarsanız doğru yola gidecek, tutmazsanız başka yola gidecek. Ne gerekiyorsa eğitim konusunda yapılacak. Hangi kaynağa, neye ihtiyaç varsa eksiksiz tamamlanacak” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Erdoğan'dan 'Suriye' açıklaması: Sözümüzü tutacağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'ye misafir olarak gideceğini açıkladığı konuşmasında, "Katliamların...
Başkan Sandal: "Gençleriyle güçlü bir Bayraklı yarattık"
CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, yerel seçimlere yönelik Genişletilmiş Gençlik Toplantısı düzenledi....
Bayraklı'nın muhtarları Başkan Sandal'ın yanında: "Biz...
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 4,5 yıldır birlikte görev yaptığı ve en yakın mesai...
Yerel Haberleri
TümüKonak’ta imzalar fırsat eşitliği için atıldı
Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliklerine bir yenisini ekleyen Konak Belediyesi, Kordon...
Urla’da istifalar sonrası ilk meclis toplandı;...
Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ın ve 22 meclis üyesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa...
Karabağlar ‘da BİO fark yarattı: 2 bin 40 kişi iş sahibi...
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay'ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği Bölgesel...
Başkan Eşki’den Çamdibi çıkarması: "Halkımızın içinde,...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Bölgesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisinde...
Karşıyaka’da “sokak” çocukların!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Latife Hanım Mahallesi’nde düzenlenen ‘Sokak Senin’...
Manisa Büyükşehir Belediyesi “Sağlıklı İşyeri”...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Beslenme Dostu ve...
Belediye ve Kaf Kaf tek yürek!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski kulüp başkanları,...
Konaklı kadınların okuma azmi örnek oldu
Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle Basmane Semt Merkezi’nde açtığı...
Bornova’da doğal lezzetler halkla buluşuyor
Bornova Belediyesi, 6 Eylül 2026 tarihinde Yakaköy Köy Meydanı’nda düzenleyeceği "2. Geleneksel...
Karabağlar ‘da Gazeteci Barış Selçuk saygıyla anıldı
Karabağlar Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla, 32 yıl önce...
Engelsiz Yaşam Merkezi'nde üreterek güçleniyorlar
Efes Selçuk Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen makrome ve yaratıcı drama...
İzmir’in simge yapısı Cihan Palas yeniden hayat buluyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının önemli yapılarından...
