Başkan Günay’dan 400 aileye yeni yıl sürprizi
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, yeni yıla saatler kala Güzelbahçeli 400 aileye yeni yıl sürprizi yaparak kapı kapı dolaşıp pasta dağıttı, yeni yıl pastasını üfledi.
Ekonomik şartların gün geçtikçe kötüleşmesi, vatandaşların gıdaya dair birçok şeye ulaşmasını zorlaştırıyor. 2025 yılı gelmeden başlayan zam yağmuru vatandaşların yılbaşı sepetini şimdiden eritti. Bu zor zamanlarda vatandaşların bir nebze de olsa yeni yıla mutlu girmeleri için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’da kapı kapı dolaşarak hem vatandaşların yanında oldu hem de yeni yılını birer pastayla kutlayarak mutlu bir başlangıç yapmaları için dilekte bulundu.

Güzelbahçe Belediyesi, Güzelbahçe’de yaşayan ihtiyaç sahibi 400 aileye yılbaşı pastası, alışveriş çeki ve yılbaşı sepeti dağıtımı gerçekleştirdi. Vatandaşların yeni yıl kutlamasına, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın yanı sıra, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek ve belediye meclis üyeleri de katıldı.
‘Yeni yıl yeni umutlar getirsin’
Büyük bir özveriyle çalışıp 2024’te önemli işleri tamamlayarak bitirmenin de gururunu yaşadıklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, ‘‘Yeni yıla girerken vatandaşlarımızı ziyaret ederek yalnız olmadıklarını, Güzelbahçe Belediyesi olarak yanlarında olduklarını göstermek istedik. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanım Devrim Seyrek, belediye meclis üyelerimiz ve personellerimizle birlikte yeni yıla girerken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünde bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bize. Gelir dağılımında büyük bir uçurumun yaşandığı bu zor zamanlarda bir nebze de olsa vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek büyük bir mutluluk. Hem dar gelirli ailelerimiz olduğu gibi yalnız yaşayan vatandaşlarımızı da ziyaret ederek kendilerine pasta, alış veriş çeki, ve yılbaşı sepetini ulaştırdık. Kendilerinden çok duygusal anlamlı dönüşler aldık. Halkına dokunan halkı için en özel günlerini unutmayan, onlarla bire bir görüşen bir belediyecilik anlayışını sürdürüyoruz. 2024 zor geçti. 2025’in gelişi çok iyi görünmüyor. Ekonomi vatandaşı dar boğaza sokuyor. İnsanlar önemli günlerinde dört kişilik bir pastayı bile alamaz duruma geldi. Bizler yerel yöneticiler, Şehr-i Eminleri olarak kendi ilçemizin sorunlarını iyi analiz etmeli halkın ne istediğini iyi bilmeliyiz. Ekiplerimiz 4 aydır saha da ve vatandaşlarımızla bire bir iletişim içindeler. İhtiyaçlarını tespit ettik. Yeni yılda da bu özel günlerini daha anlamlı ve güzel kılmak için birer pastayla ziyaret ettik. Çok mutlu oldular. Onların yüzlerindeki tebessüm bizleri için büyük bir mutluluk. Halkımız zor günlerden geçiyor. Onlara bu süreçte destek olmamız gerekiyor. Yeni yılda yeni umutlar ve mutlulukların daim olmasını temenni ediyorum. Güzelbahçe, İzmir ve tüm ülkemizin yeni yılını kutluyorum” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Geleceğin Yıldızlarına Özel Yaz Kampı
Güzelbahçe Belediyesi Onur Günay Eğitim Kampüsü’nde, yeni eğitim-öğretim yılında 5, 6 ve 7’nci...
Güzelbahçe operasyonunda gözaltı sayısı 7'ye yükseldi!
Seferihisar Belediyesi'nde yaşanan 'rüşvet' operasyonunda aralarında tutuklu bulunan Güzelbahçe...
Güzelbahçe Başkan Vekili Akın da YENİ Parti'yi seçti!
Güzelbahçe’de Başkan Vekili Ayşe Akın, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçeceğini açıkladı.
Yerel Haberleri
TümüKemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı
Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
