Çiğlili kadınlar güne açık havada yoga yaparak başlıyor
Çiğli Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla kadınlara yönelik ücretsiz Açık Hava Yoga Buluşmaları düzenliyor. İlki Ataşehir Mahallesi’nde gerçekleştirilen yoga etkinliği yaz ayları boyunca haftanın üç günü farklı mahallelerde devam edecek.
Yaz Spor Okulu bünyesinde 32 farklı alanda düzenlediği kurslar ile Çiğlili vatandaşlara dilediği alanda spor yapma imkanı sunan Çiğli Belediyesi, yoga tutkunlarını da unutmadı. Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Açık Hava Yoga Buluşmalarının ilki Ataşehir Mahallesi’nde düzenlendi. Farklı yaş gruplarından kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, uzman eğitmen eşliğinde doğa içerisinde ruhsal ve bedensel olarak rahatlama çalışmasında bulunuldu.
HAFTANIN 3 GÜNÜ DEVAM EDECEK
Açık Hava Yoga Buluşmaları yaz ayları boyunca haftanın üç günü farklı mahallelerde devam edecek. Etkinlikler, Pazartesi ve Çarşamba günü 08.30-09.30 saatleri arasında Ataşehir Mahallesi’nde, 11.00-12.00 saatleri arasında Egekent Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Cuma günü 08.30-09.30 saatleri arasında ise Köyiçi Mahallesi’nde buluşulacak. Talep olması durumunda mahallelerden servis kaldırılacak. Yoga etkinliği ile ilgili bilgi almak ve servis kaydı yaptırmak isteyenler 0232 520 60 28 (4311) numaralı hattan sorularını ve taleplerini iletebilecek.
BAŞKAN YILDIZ: SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPORU TEŞVİK EDİYORUZ
Sporun ruh ve beden sağlığı açısından önemine dikkat çeken Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “İlçemizde yaşayan her yaştan vatandaşımıza dilediği branşta spor yapma imkanı sunmak için özveriyle çalışıyoruz. Yaz spor okulumuz bünyesinde 32 farklı alanda kurslarımız devam ediyor. Bununla beraber kadınların kendisine zaman ayırması; ruhsal ve bedensel olarak yenilenmesi amacıyla yoga buluşmaları düzenliyoruz. Havaların ısınması ve katılımcılarımızın talebi doğrultusunda etkinliğimizi açık havada yapıyoruz. Gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla etkinlik sayımızı haftada üç güne çıkardık. Farklı mahallelerimizden etkinliğe katılmak isteyenler olur ve kayıt yaptırırsa ücretsiz olarak ulaşım imkanı da sunacağız. Çiğlili komşularımızın sporla iç içe bir yaşam sürmesi adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Matlar çimlere serildi Kültürpark'ta yoga rüzgârı esti
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında düzenlediği İzmir Yoga...
Bornova’da kadınlar doğanın kalbinde buluştu
Bornova Belediyesi, kadınlara yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel projelere bir yenisini...
Konaklılar açık havada sporu çok sevdi
Konak Belediyesi’nin haftada üç gün, kentin 8 ayrı noktasında düzenlediği Açık Havada Sabah...
Spor Haberleri
TümüOtofora Yeşilovaspor PLG'de mücadele edecek!
Eski adıyla BAL Ligi olan Profesyonel Lige Geçiş (PLG) Ligi’nde Gaziemirspor, yarışmacı...
Mohamed Salah'dan Trabzonspor formasıyla ilk poz!
Dünya çapında ses getirecek bir transfere imza atan Trabzonspor Mohamed Salah'ı takımına kattı....
İzmir futbolunda kriz derinleşiyor: Bir takım daha ligden...
İzmir futbolunda yaşanan kriz derinleşiyor. Altınordu'dan sonra Menemen FK de ligden çekildiğini...
İzmir'de milli maç heyecanı: Belçika maçının stadı belli...
A Milli Türkiye Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar A Ligi'nde çıkacağı Belçika mücadelesi, İzmir'de...
112 yıllık Altay'a kayyum atanacak!
TFF 3. Lig ekibi Altay'da yönetim kayyuma devrediliyor. Kulüp Başkanı Sinan Kanlı, yatırımcı...
Karşıyaka Spor Kulübü'nden Yiğitali Bayrak hamlesi!
3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edeceği yeni sezon öncesi transferleri devam eden Karşıyaka,...
Şampiyon Filenin Sultanları!
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi (VNL) finalinde Brezilya'yı 3-1 mağlup...
Filenin Sultanları, finalde Brezilya ile karşılaşacak!
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi finalinde Brezilya ile şampiyonluk...
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde finale yükseldi!
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Kadınlar Milletler Ligi (VNL) yarı finalinde Çin'i 3-0...
İzmirli Tuna’dan Okyanus Yedilisi hedefine dev bir kulaç...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 23 yaşındaki otizmli yüzme sporcusu Tuna Tunca Kuzey...
Fenerbahçe'den transfer iddialarına yalanlama!
Fenerbahçe, Ermedin Demirovic ve Rafael Leao transferleriyle ilgili çıkan haberlere yalanlama...
Beşiktaş'a Salah transferinde Al Ittihad engeli!
Beşiktaş'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Mohamed Salah için Suudi Arabistan ekibi Al...
