BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Manşet Ak Partili Sürekli'den Soylu'ya destek: "İmamoğlu ikazı h...

Ak Partili Sürekli'den Soylu'ya destek: "İmamoğlu ikazı hak etti"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Seni pejmürde ederiz” sözleri siyaset gündeminde tartışılmaya devam ederken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yüc

0Yorumlar
Ak Partili Sürekli'den Soylu'ya destek: "İmamoğlu ikazı hak etti"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Seni pejmürde ederiz” sözleri siyaset gündeminde tartışılmaya devam ederken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den de konuya ilşkin açıklama geldi.

Başkan Sürekli, İmamoğlu’nun ikazı hak etiğini savunurken, “İstanbul'un sorunlarını çözmek olan belediye başkanı İmamoğlu, terörün destekçilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hakkında görevden alınan belediye başkanlarıyla ilgili açıklamalarını eleştirerek, “Buradan söylüyorum: İşini yap, başımızın üzerinde yerin var ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net” ifadeleri siyaset gündeminde tartışılmaya devam ediyor. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in dün sosyal medya hesabından yaptığı "Ne halkımız ne de partimiz sizin ucuz tehditlerinize pabuç bırakmaz. Unutmayın! Ekrem İmamoglu'nun halkın gönlündeki makamı, sizin saraya yalakalık yaparak korumaya çalıştığınız koltuklarınıza benzemez!" açıklamasını ardından bir açıklama da AK Parti cephesinden geldi. 

İMAMOĞLU İKAZI HAK ETMİŞTİR”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bakan Soylu’ya destek verirken, “İstanbul'un sorunlarını çözmek olan belediye başkanı İmamoğlu, terörün destekcilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir” ifadelerini kullandı. 

Başkan Sürekli açıklamasında terörle mücadele vurgusu yaparken,  Aziz Vatanımızın bekası uğruna 40 yılı aşkın süredir, hain terör örgütü ile şanlı bir mücadele yürütmekteyiz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun yönetiminde ki kahraman güvenlik güçlerimiz ve güvenlik bürokrasisi bu hain örgüte karşı en kararlı ve sonuç odaklı mücadeleyi yürütmektedir.İşi, İstanbul'un sorunlarını çözmek olan belediye başkanı İmamoğlu, terörün destekcilerine, ayağına, maşasına sarılarak demokrasi havariliği yapıyorsa; bakanımızın bu ikazını hak etmiştir. Birlik ve beraberliği hedef alarak; bu vatanı parçalamaya ve hatta "pejmurde" etmeye çalışanları ve onlara arka çıkanları herkesten önce milletimiz "pejmurde" etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle bir mücadelenin ürünüdür” ifadelerine yer verdi. 

SÜREKLİ’DEN ATATÜRK VURGUSU 

İzmirli olmanın teröre ve detekçilerine karşı durmayı gerektirdiğini savunan Başkan Sürekli, “İzmirli olmak; bir kuruluş ve kurtuluşun lider ruhunu taşımak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde olmak da terör ve destekçilerine karşı durmayı gerektirir” dedi.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

6 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

6 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

1 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

3 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

3 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce