Kaza, İzmir'in Menemen ilçesinde, İzmir-Çanakkale yolu üzerinde meydana geldi. Saat 16.30 sıralarında yaşanan kazada, Aliağa istikametine seyir halinde olan 55 yaşındaki Mustafa Güzel'in sürdüğü 35 HD 4783 plakalı tır, Güzel'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.
3 FARKLI ARACA ÇARPTI
Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır, önce Menemen yönüne ilerlemekte olan M.M. idaresindeki 20 ALP 575 plakalı tıra, sonrasında İ.K. yönetimindeki 35 BNU 052 plakalı kamyonete ve son olarak da S.K. idaresindeki 35 RP 316 plakalı bir başka tıra çarparak durabildi.
Kaza sonrasında çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.
TIR SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
Kazanın etkisiyle büyük hasar alan tırın sürücüsü Mustafa Güzel’in, olay yerinde yaşamını yitirdiği sağlık ekipleri tarafından tespit edildi. Savcılık incelemesinin ardından Güzel’in cenazesi, detaylı otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.
Kazaya karışan diğer araç sürücülerinden S.K. ise hafif yaralanarak olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Diğer araç sürücülerinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Kazanın meydana geliş sebebini netleştirmek için yetkililer tarafından detaylı incelemeler başlatıldı.