BIST 100 14.110,14 %0,00 Altın 6.729,02 ₺/gr %0,61 Bitcoin $63.860 %0,37 Dolar 47,78 ₺ %0,02 Euro 55,17 ₺ %0,10 Sterlin 64,56 ₺ %0,00 Gümüş 99,59 ₺/gr %0,77 Ethereum $1.896,26 %0,57 İsviçre Frangı 58,72 ₺ %0,02 Kanada Doları 34,24 ₺ %0,10 Avustralya Doları 33,69 ₺ %0,18 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,73 ₺ %0,01 BAE Dirhemi 13,01 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,80 Çin Yuanı 7,08 ₺ %0,01
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Fitre ve zekatlarınız "askıda oda" olsun

Fitre ve zekatlarınız "askıda oda" olsun

  “2018 Yılını Askıda Oda yılı ilan eden Kitvak, bağışçı ve hayırseverlere çağrıda bulundu

0Yorumlar
Fitre ve zekatlarınız "askıda oda" olsun
 

“2018 Yılını Askıda Oda yılı ilan eden Kitvak, bağışçı ve hayırseverlere çağrıda bulundu. Ramazan ayı dolayısıyla dikkatleri bu uygulamaya çekerek, bağış beklediklerini açıklayanKitvak, daha çok ihtiyaç sahibinin ‘Askıda Oda’ imkanından yararlanabilmesi için vatandaşlarınfitre ve zekatlarını vakfa bağışlayabileceklerini hatırlattı”

Bağışçı ve hayırseverlerle birlikte; Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, EÜ Kitvak Konukevi ve DEÜ Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunan Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) Başkanı Ramazan Soncul, hayırseverlere, kutsal Ramazan ayı dolayısıyla fitre ve zekatlarıyla, Ramazan bağışlarıyla "Destek" çağrısında bulundu. Soncul, "Türkiye’nin birçok kentinden kanser tedavisi için İzmir’e gelen, sosyal güvencesi olmayan, sokaklarda, hastane koridorlarında yatarak hastasının durumunu izlemek zorunda kalan ya da tetkiklerini yaptıran, sıcak bir kap çorbaya, bir ılık duşa hasret o kadar çok insanımız var ki. Biz vakıf olarak işte tam da bu noktada ‘Askıda Oda’ uygulamamızla bu insanların yanında olmaya çalışıyoruz.   İzmirli hemşehrilerimizin fitre ve zekâtlarıyla, Ramazan bağışlarıyla zor koşullarda onkoloji hastalığı ile mücadele eden çocuklarımıza, yetişkinlere ve yakınlarına umut olmalarını bekliyoruz. Haydi hep birlikte daha çok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürelim" dedi.

DESTEK ÇAĞRISI

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, yıl içinde zaman zaman destek çağrısını yinelediklerini, “Askıda Oda” uygulamasına dikkat çekmek ve katkı sağlayabilmek için çeşitli etkinlikler de düzenlediklerini hatırlatırken "Kitvak’a yapılacak her türlü bağış, kanserle mücadele eden başta çocuklarımız olmak üzere onkoloji hastaları ve yakınlarına moral vermek, onları mutlu etmek ve tedavileri süresince ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaktadır. Manevi iklimin yoğun olarak yaşandığı şu günlerde gelecek fitre ve zekâtlar, Ramazan bağışları, hastane bahçelerinde, sokaklarda, ağaç altlarında,  hastane koridorlarında, merdivenlerde gecelemek zorunda kalan, bir kap sıcak çorbaya, ılık bir duşa hasret ihtiyaç sahiplerine uzanan yardım eli olacaktır” diye konuşurken,  Kitvak’ın bugüne kadar büyük küçük tüm etkinlik ve projesini bağışçı ve hayırseverlerin desteği ve katkısıyla hayata geçirdiğini, yine bu yüce gönüllü insanların fitre ve zekâtlarıyla destek olmalarını beklediklerini ifade etti. Soncul, kutsal Ramazan ayının barış, sevgi, birlik, beraberlik ve iyiliklere vesile olmasını diledi.

KİTVAK RAMAZAN BAĞIŞLARI, FİTRE-ZEKÂT BANKA HESAP NUMARASI

Kitvak’a fitre ve zekâtlarıyla bağışta bulunmak isteyen hayırseverler, vakfın Talatpaşa Bulvarı No.34 K.3 Olgun Apt Alsancak İzmir adresinden bağış makbuzu karşılığı bizzat bağışta bulunabilecekleri gibiHalk Bankası İzmir Konak Şubesi IBAN TR86 0001 2009 7340 0016 0000 83 No’lu ASKIDA ODA Hesabına fitre ve zekâtlarını yatırabilirler.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

'Terörsüz Türkiye'de Yol Haritası Belli Oldu! MİT Sahaya...

'Terörsüz Türkiye' sürecinin önemli ayaklarından biri olan 'çerçeve yasa'nın TBMM'den...

22 dakika önce

Yalova’da askeri eğitim uçağı düştü!

Yalova’da eğitim uçuşu gerçekleştiren F-16 tipi savaş uçağı kaza kırıma uğradı. Milli Savunma...

20 saat önce

1 Milyon Dolar Değerindeki Altın Buhar Oldu: Altınların...

Ahbap Derneği'ne yönelik başlatılan soruşturmada yeni bir skandal daha gün yüzüne çıkarıldı....

20 saat önce

İzmir açıklarında deprem

İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından...

22 saat önce

Kurtulmuş’tan Çerçeve Yasa açıklaması: “Genel af...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin hazırlanan Çerçeve Yasa’nın...

23 saat önce

Rojin Kabaiş soruşturmasında rektör ve yeğeninden DNA...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in ölümüne ilişkin sürdürülen soruşturmada...

1 gün önce

Sahilleri protokolle kiralamaya tepkiler sürüyor

Kıyı ve sahil şeritlerinin protokolle kiralanmasının önünü açan yönetmelik değişikliğine...

2 gün önce

Menderes'te seçim tarihi belli oldu

2 gün önce

Süreç yasasında kritik aşama: Teklif Genel Kurul yolunda

Terörsüz Türkiye sürecinin yasal çerçevesini oluşturması planlanan kanun teklifi, TBMM Adalet...

3 gün önce

Kaya’dan İzmir’de ulaşım tepkisi: “Belediyecilik...

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir’de toplu taşıma sisteminde yaşanan teknik...

3 gün önce

Gaziantep'te 4,5 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde saat 03.42'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem,...

4 gün önce

Buca Metrosu'nda sona doğru

İzmir tarihinin en büyük yatırımında çalışmalar hız kesmiyor. 765 milyon Euro bütçeli Buca...

4 gün önce