BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel CHP'li vekil uyardı: O il Cemaat'in kara deliği olmuş

CHP'li vekil uyardı: O il Cemaat'in kara deliği olmuş

Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, “Anlaşılan o ki FETÖ’nün en büyük yuvalanmaları Balıkesir’de” ifadelerini kullandı

0Yorumlar
CHP'li vekil uyardı: O il Cemaat'in kara deliği olmuş

Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, “Anlaşılan o ki FETÖ’nün en büyük yuvalanmaları Balıkesir’de” ifadelerini kullandı.








Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ensar Aytekin, Balıkesir’deki FETÖ gerçeğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Balıkesir’de son bir yılda yapılan FETÖ operasyonlarının artmasından hareketle Balıkesir’de devlet kurumlarındaki FETÖ yapılanmasının peşine düşen Aytekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin tamamına Balıkesir’deki FETÖ soruşturmalarından ihraç edilenleri tek tek sordu. Aldığı cevapları kamuoyuyla paylaşan Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, “Anlaşılan o ki FETÖ’nün en büyük yuvalanmaları Balıkesir’de” ifadelerini kullandı.

“ALDIĞIMIZ CEVAPLAR VE VERİLEMEYEN CEVAPLAR DURUMUN VAHAMETİNİ GÖSTERMEKTEDİR”

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in "Balıkesir FETÖ'nün kara deliği olmuş" başlıklı açıklaması şöyle:

“Balıkesir’de son bir yılda hemen hemen her devlet kurumunda FETÖ soruşturmaları artarak sürüyor. Neredeyse haftada 2 kez, FETÖ yapılanmalarına dair güvenlik güçlerimizin yaptığı operasyonlar haber bültenlerine konu oluyor. Haklı olarak konuya ilişkin fikri takip yapmak ve detayları öğrenmek istedik. Ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde yer alan bütün bakanlıklara Balıkesir'de Bakanlık ve bağlı kuruluşlarında FETÖ/PDY ile iltisaklı görülüp ilişiği kesilen ve görevden uzaklaştırılıp iade edilen personel sayılarını sorduk.

Aldığımız cevaplar ve verilemeyen cevaplar durumun vahametini göstermektedir. Örneğin, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın verdiği cevaba göre bakanlık kuruluşlarından 474 kişi ihraç edilmiş, 13 kişi göreve iade edilmiş. Aynı soruya Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cevap dahi verememiş.

Cevap dahi verememiş diyoruz, zira bu iki bakanın icracı bakanlıklar olduğundan dolayı yasal süre içerisinde cevap vermesini bekleriz. Bu süre içerisinde cevap gelmiyorsa önergeyi görmediklerini değil, ihraç edilenleri sayamadıkları için süreyi ihlal ettiklerini düşünmek zorundayız.


“MİLLETİN CANINA KASTEDENLERİ O KOLTUKLARA GETİRENLER SORUMLULUKTAN KAÇMAYI TERCİH ETMİŞTİR”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise soruya “ilgili KHK hükümleri çerçevesinde işlemler yapılmıştır” diyerek, sayı vermekten imtina etmişlerdir. İşin özeti şudur: bir dönem cemaat dedikleri, ne istedilerse verdikleri ve 15 Temmuz’da alçak ve hain darbe girişimiyle milletin canına kastedenleri o koltuklara getirenler, sorumluluktan kaçmayı tercih etmiştir. Balıkesir’de FETÖ’nün ne kadar derinlere sızdığı, her taşın altından çıktıkları ve daha ne kadar inleri olduğu anlaşılan o ki bilinememektedir.

“BU HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ BALIKESİR’İMİZİ CİDDİ ŞEKİLDE YUVA BİLMİŞTİR”

Himmet parası diye belediye başkanlarına resmen çökenler, benzinlikler zeytinlikler, tesisler, fabrikalar kuranlar, sözde sivil toplum kuruluşları ile toplumu esir alan bu hain terör örgütü Balıkesir’imizi ciddi şekilde yuva bilmiştir. Savcı, hakim, avukat, akademisyen cübbesi giyenlerin, asker ve polis üniformasıyla halkın önüne çıkanların, belediyeleri esir alanların kurduğu bu sisteme karşı yapılan operasyonlar devede kulaktır. Buna rağmen bile, her hafta operasyonlar yapılmaktadır. Hali hazırda mevcut AKP milletvekilleri bir dönem terör örgütü liderine geçmiş olsun tweetleri atarken, terör örgütünün en kripto eylemi olan Türkçe Olimpiyatlarını düzenleyenlere övgüler dizerken, FETÖ’cü diye ağlatıp uzaklaştırdıkları ağa başkanlarını sıraya girip karşılarken güllük gülistanlık olan ilişkiler, bir sabah ayakkabı kutusundaki para ile bitmiştir. Ve kendilerinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de besleyip büyüttükleri terör örgütü, 15 Temmuz’da halkın karşısına tankla silahla dikilmiştir.

“O VERİYİ TUTACAK OLAN KİŞİYİ ‘BU VERİYİ NİYE TUTUYORSUN, ACABA SEN DE Mİ KRİPTO FETÖCÜSÜN’ DİYE KORKUTAN BİR DÜZEN VARDIR”

O günden bugüne yapılan operasyonlarda Balıkesir’de birkaç bakanın verdiği cevap dışında toplamda kaç kişinin kurumlardan uzaklaştırıldığına dair bir veri yoktur. Çünkü böyle bir veriyi tutacak kimse yoktur. O veriyi tutacak olan kişiyi “bu veriyi niye tutuyorsun, acaba sen de mi kripto Fetöcüsün” diye korkutan bir düzen vardır.

Balıkesir’imizin bütün gerçekleri tek tek bilmeye hakkı vardır. Balıkesirli hemşerilerimiz FETÖ tarafından kandırılmamıştır. Kandırıldığını söyleyenler, bizzat bu terör örgütüyle kol kola girip her türlü operasyonu çeken ve utanmazca muhalefeti suçlayanlardır.”







Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Erdoğan'dan Mekke Ortak Savunma Anlaşması mesajı: Hiçbir...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan...

33 dakika önce

Kuşadası Belediyesi soruşturmasında 15 gözaltı

Kuşadası Belediyesi'ne yönelik yürütülen "rüşvet" ve "irtikap" soruşturması kapsamında hakkında...

2 saat önce

Başkan Çiçek hakkında tutuklama talebi!

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in de aralarında bulunduğu 16 şüphelinin savcılıktaki...

2 saat önce

Mahkemeden Ahbap Derneği kararı: Yönetimine kayyım atandı

Ahbap Derneği'nin feshi istemiyle açılan dava kapsamında mahkemeden dikkat çeken bir karar...

4 saat önce

Kardeş Foçalar dostluk için buluştu: Nihat Dirim...

İzmir'in Foça ilçesinde 1989-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve "efsane başkan"...

4 saat önce

Başkan Çiçek ve 15 şüpheli adliyeye sevk edildi!

Menderes Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturması kapsamında gözaltına alınan...

7 saat önce

İlkay Çiçek'in 'Whatsapp' krizine ilişkin ifadesi ortaya...

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "rüşvet ve irtikâp" soruşturması kapsamında...

8 saat önce

Hayat kurtaran baba, kızını şampiyonluğa hazırlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri Ramazan Karakoç, yangın ve kurtarma görevlerinde hayat...

8 saat önce

Karşıyaka'da 'asansör' tartışması sürüyor: MMO'dan...

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal'ın ilçedeki asansör denetimleriyle ilgili açıklamalarına...

8 saat önce

Folkart Terra'da yaşam başladı!

Çeşme’de hayata geç en Folkart Terra projesinde yaşam...

8 saat önce

Karşıyaka Meclisi'nde 'stadyum' tartışması: CHP'li...

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Zübeyde Hanım Stadyumu için belediyeye herhangi bir...

1 gün önce

Buca’da iştiraklerin borcu 3 milyar TL'yi aştı!

Buca Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nda belediye iştiraklerinin yaklaşık 3,2 milyar...

1 gün önce